Het TV VLAANDEREN Sportospel is een prognosespel gebaseerd op alle wedstrijden in het FIFA WK voetbal 2018. Het spel begint vanaf de eerste wedstrijd op 14 juni 2018 en loopt tot het einde van het toernooi op 15 juli 2018. Met elke juiste prognose die je maakt, scoor je punten. Behaal je op het einde van het toernooi de meeste punten van het TV VLAANDEREN Sportospel, dan maak je kans op de hoofdprijs van €500.000.

Hoe meespelen?

1. Maak een account aan

Je hebt een account nodig om mee te spelen met het TV VLAANDEREN Sportospel. Deze kan je krijgen op 3 manieren:

MIJN TV VLAANDEREN
Meld je aan met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN om mee te spelen met het TV VLAANDEREN Sportospel. Opgelet, bij de eerste keer zal je een pagina krijgen om je te registreren. Vul hier hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in dat je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN.

Sportospel account
Registreren is helemaal gratis. Begin met het kiezen van een unieke profielnaam.

Social media
Wil je meespelen via een social media account? Meld je aan met je account van Facebook, Twitter of Google +.

Let op: Profielnamen die als ongepast of aanstootgevend worden beschouwd, zijn niet toegestaan en worden uit het spel verwijderd.

2. Maak je prognose

Het invoeren van je prognose is simpel! Vul je prognose in en het TV VLAANDEREN Sportospel slaat vervolgens na enkele seconden automatisch je resultaten op. De deadline voor een wedstrijd is elke dag om 12u00 Belgische tijd. Als je geen prognose invoert voor de deadline afloopt, scoor je geen punten voor de komende wedstrijd. Zodra de deadline is verstreken, kan je jouw prognose voor een wedstrijd die op dezelfde dag plaatsvindt, niet meer invoeren of wijzigen.

Geen prognose gedaan vandaag? Geen probleem, het is nog geen game over! Je kan nog steeds meespelen voor de volgende wedstrijden van het toernooi. Zorg er zeker voor dat je prognose binnen is elke dag voor 12u00 Belgische tijd.

3. Scoor punten!

Heb je het op het einde van de wedstrijd bij het rechte eind, dan krijg je 3 punten. Heb je de score niet juist, maar heb je wel de juiste winnaar of gelijkstand ingevuld, dan scoor je 1 punt. Bij een onjuiste prognose krijg je geen punten:

Resultaat Punten
Exacte score 3
Juiste uitkomst 1
Onjuiste prognose 0

Let op: verlengingen of penalties tellen niet mee.
De exacte score en de juiste uitkomst voor het TV VLAANDEREN Sportospel is de uitslag na het laatste fluitsignaal, na 90 minuten speeltijd plus de blessuretijd.

Poules

Elk profiel doet mee aan de algemene competitie. Je kan ook een aparte poule maken met je vrienden en familie. Hiervoor meld je je aan met je account en ga je vervolgens naar Poule. Je kan een nieuwe poule aanmaken of meedoen aan een andere poule die je vrienden of familie hebben gecreëerd. Je kan meedoen aan maximum 10 poules als speler en zelf 3 poules creëren. Van zodra je meedoet met een poule kan je deze niet meer verlaten.