Registreren / Inloggen / Account

Hoe maak ik een account aan?

Je hebt een account nodig om mee te spelen met het TV VLAANDEREN Sportospel. Meld je aan met dezelfde gegevens die je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN om mee te spelen met het TV VLAANDEREN Sportospel. Opgelet, bij de eerste keer zal je een pagina krijgen om je te registreren. Vul hier hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in dat je gebruikt voor MIJN TV VLAANDEREN. Geen klant bij TV VLAANDEREN? Registreren voor het TV VLAANDEREN Sportospel is helemaal gratis! Begin met het kiezen van een unieke profielnaam. Je kan je ook aanmelden met een account van Facebook, Twitter of Google+.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Ga naar de pagina Wachtwoord vergeten om een nieuw wachtwoord in te stellen. Je ontvangt vervolgens een activatielink via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Kan ik mijn accountgegevens aanpassen?

Je kan je e-mailadres en wachtwoord wijzigingen op je profielpagina.

Kan ik op elk moment beginnen meespelen?

Ja, je kan op elk moment voor en tijdens het WK een account aanmaken en meespelen met het TV VLAANDEREN Sportospel.

Kan ik met meerdere accounts meespelen?

Neen, je mag maar met één account meespelen met het TV VLAANDEREN Sportospel. Indien je meespeelt met meedere accounts, kan je uitgesloten worden van het TV VLAANDEREN Sportospel en kom je niet in aanmerking om een prijs te winnen.

Ik wil niet meer spelen, kan ik mijn account verwijderen?

Je gegevens worden tot het einde van het toernooi opgeslagen. Je kan hieronder een verzoek versturen indien je geen communcatie van het spel meer wilt ontvangen.

Prognose doen

Wanneer is de deadline?

De deadline voor je prognose is elke dag om 12u00 Belgische tijd. Geen prognose gedaan vandaag? Geen probleem, het is nog geen game over! Je kan nog steeds meespelen voor de volgende wedstrijden van het toernooi. Zorg er zeker voor dat je prognose binnen is elke dag voor 12u00 Belgische tijd.

Tellen verlengingen en penalties mee in het TV VLAANDEREN Sportospel?

Verlengingen en penalties tellen niet mee. De exacte score en de behaalde score voor het TV VLAANDEREN Sportospel is de uitslag na het laatste fluitsignaal na 90 minuten speeltijd plus de blessuretijd.

Wat gebeurt er als de wedstrijd wordt gestaakt?

In het geval wanneer de wedstrijd wordt gestaakt, wordt de volledige wedstrijdsectie geannuleerd.

Hoe scoor ik punten?

Heb je het op het einde van de wedstrijd bij het rechte eind, dan krijg je 4 punten. Heb je de score niet juist, maar heb je wel de juiste winnaar of gelijkstand ingevuld, dan scoor je 1 punt. Bij een onjuiste prognose krijg je geen punten:
Exacte score – 3 punten
Juiste uitkomst – 1 punt
Onjuiste voorspellingen – 0 punten

Poules

Hoe maak ik een poule aan om met mijn vrienden en familie te spelen?

Meld je aan met je account en ga je vervolgens naar Poule. Je kan een nieuwe poule aanmaken of meedoen aan een andere poule die je vrienden of familie hebben gecreëerd.

Kan ik een poule verlaten of verwijderen?

Neen, dit is niet mogelijk.

Wat zijn de poule punten?

De poule punten is het totale gemiddelde punten van elke speler van jouw poule samen. Deze worden berekend door de punten van alle profielen in de poule op te tellen en te delen door het aantal leden in de poule.

Is er een tijdslimiet voor het maken van de poules?

m in aanmerking te komen voor een prijs van een mini ligae, moet een mini liga op zijn minst 5 deelnemers hebben ingeschreven op 30/06/2018 om 12:00 CEST. Hoewel het mogelijk is om een mini liga te starten met 4 of minder deelnemers, komen deze mini liga’s niet in aanmerking om een prijs te winnen. Per miniliga moet één beheerder worden aangesteld. De beheerder moet de toelating van een lid in de mini liga goedkeuren.

Ik heb mijn profiel toegevoegd in een poule maar ik zie hem niet!

Wees gerust, soms kan het enkele ogenblikken duren voor je een poule ziet in je poule overzicht.